Eva Brabcová - spisovatelka

Hanka
E-mail
Vloženo 21. 12. 2013 v 10:56
Dobrý den,
náhodou jsem v knihovně narazila na Vašeho Papouška na smetaně a byla nadšena humorem i příběhem.Teď už mám přečteného i Papouška v aspiku a Ženy s.r.o.Děkuji za krásné, pohodové a vtipné příběhy a už se těším na další. Přeji krásné vánoce a pohodový rok 2014
Petr Bayer
E-mail
Vloženo 25. 07. 2013 v 20:58
Dobrý večer, paní Evo,
nenalezl jsem na Vás jiný kontakt než tento.
Rád bych Vás a p.Vokurkovou informoval o mé mamince Věře Bayerové.
Prosím zavolejte mi na mobil 724912148.
Ebra
Vloženo 8. 03. 2012 v 22:21
Milá Tony, děkuji za potěšující slova. Souhlasím s vámi, ?e humoru je málo a jsem také ráda, když objevím něco, co mne pobaví a rozveselí. A tak se snažím i já prostřednictvím svých knih čtenáře pobavit. Mějte se moc pěkně a třeba se zasmějete i nad Papouškem v aspiku, který právě vychází.
Tonka
E-mail
Vloženo 8. 03. 2012 v 20:49
Milá paní Brabcová, děkuji. Dočetla jsme Ženu v (kon)kursu a jsem nadšená a tleskám a volám houšť, více a více. Humoru je totiž pořád málo mezi námi. Takže naprosto sobecky přeji, ať Vás nápady napadají a a technika nezrazuje! Zdrqaví Tony.
Ebra
Vloženo 12. 02. 2012 v 20:01
Děkuji za vaše milá slova a doufám, že vás stejně pobaví například Žena s.r.o., Momentáln? mladá či třeba Papoušek na smetaně. Mějte se moc pěkně. Ebra
Margit
E-mail
Vloženo 12. 02. 2012 v 15:36
Krásný den, právě jsem dočetla Vaši knihu Žena v (kon)kursu. Je skvělá, pobavila mě, doma se na mě občas nevěřícně dívali, jak se při čtení směji nahlas. Byla to první knížka, co jsem od Vás četla, a proto se s radostí chystám na další!
Marie
E-mail
Vloženo 15. 11. 2011 v 10:31
Dobrý den. Líbí se mi Váš článek o pozdravení. Se věím s vaěím pejskem souhlasím. Bohužel se to kazí i mezi pejskaři. Když se pejsci potkali tak si páníčkové popovídali a teď se často obejdou. Přeji pěkný den.
ola
E-mail
Vloženo 7. 01. 2011 v 16:52
Ahoj Evi, našla jsem si Tě zase, mám radost, že o sobě dáváš vědět. Na čem pracuješ, co Ti vyjde brzy, co později? Nevyměníme si odkazy na našich webovkách? Já jsem změnila profesi - je ze mne kartářka, se vším všudy, ale to Ty víš. Knihy jsem nějak vzdala - jsou povolanější :-) a moc Ti fandím. Ola
Ebra
Vloženo 17. 11. 2010 v 22:17
Milá Hanko,
děkuji za milá slova. O vydání Psích chlupů knižně neuvažuji, ale nějaký ten hafan působí téměř v každé mojí knížce. Pokud se ráda smějete, z mých knížek bych vám doporučovala Papouška na smetaně, Ženu s. r. o. nebo Momentálně mladou. Až na posledně jmenovanou je v případě zájmu seženete spíše přes internet (Papouška na www.oftis.cz, Momentálně mladou třeba na kosmas.cz, Ženu s. r. o. přes můj web) - pokud vím, na pultech již nejsou. Přeji vám krásný předvánoční čas a srdečně vás zdravím já i Ennie :o))
Hana
E-mail
Vloženo 17. 11. 2010 v 20:09
Krásný den přeji,
pravidelně čtu Vaše články na Dámě - jsou strašně milé (občas působím jak cvok, když se v práci nahlas rozchechtám). No a tady najednou čtu, že jste vydala několik knih. Tak je mi jasné, co letos kupuji pod stromeček - jen musím někam do civilizace, kde bude slušně zásobený obchod s knihami...
A knižně psí chlupy budou???
Krásný den!!!
Ebra
Vloženo 11. 09. 2010 v 22:21
Milý Leo,
děkuji za tvá milá slova a jsem zvědavá, jestli můj humor, který mi tak nějak leze do knížek sám a někdy, potvora, dokonce i proti mojí vůli, pobaví i muže. Knížky ti doručím i kdyby to mělo být poštovním holubem, pokud někde seženu těžkotonážního. A pro tvé pobavení - na serveru www.dama.cz se každé úterý po mně opičí Enninka v rubrice Psí chlupy. E.
Leonard
E-mail
Vloženo 11. 09. 2010 v 22:07
Ahojky Ewičko, pročítám tyto stránky a myslím, že Ti dlužím hlubokou poklonu a gratulace k obrovskému úspechu u čtenářek. Už Tě nějaký ten pátek znám a tuším, že to co produkuješ velmi baví tu rozkošnější část lidstva. Ovšem slova chvály na této stránce jsou totiž jen ovace a ovace na tvá dílka. Málem jsem uronil slzu nad tím, že stále ještě nejsem vlastníkem žádného výtisku, žádné Tvé knihy. Četl jsem pouze úryvky, které jsou k mání na netu.
Ostatně abych jen nechválil, mohla bys pak mít nos jen nahoru a zakopávala na pražských chodnících Myslím, že sice nepíšeš pro chlapy ale klidně budu tou vyjímkou co potvrzuje pravidlo a rád si zařvu smíchy nad Tvou knihou. Ostatně Tvůj osvěžující humor bych zrovna teď potřeboval ne kýble ale sudy, doušky mě nevytrhnou. Platím převodem, knihu si vyzvednu buď osobně v úterý 21.9. nebo si ji rád nechám dovézt domů (maminka i Honza jsou u nás vítáni).
Zdravím celou rodinu včetně smečky Leo
P.S. Naše štěňátko už je co dováhy srovnatelné s Vaší smečkou.
Ebra
Vloženo 19. 02. 2010 v 20:32
Milá Petro, je to moc prima, když na mě jukne zprávička, že mám nový záznam ve fóru a tam na mě čekají taková milá slova, jako jsou ta vaše. Moc vám za ně děkuji.
Asi přede dvěma dny uviděla moje dcera na stroji naťukanou a kancelářskými sponkami svázanou moji první "knihu", kterou jsem napsala v šestnácti letech. Nostalgie ji vytáhla na světlo. Dcera nevěřícně kroutí hlavou: ty jsi byla, mami, takhle praštěná už odfurt? Slovo praštěná v tomto případě bylo myšleno mile a celé mě to pobavilo. Srdečně vás zdravím. Ebra
Petra Zívalová
E-mail
Vloženo 19. 02. 2010 v 18:30
Paní Brabcová,vaše knížky to je pohlazení na duši.V dnešní uspěchané době to působí jako nakopnutí.
Zatím jsem četla pouze knihu Momentálně mladá a to je teda pecka.Prosím Vás pište,protože Vaše knížky,rozdávají humor.A ten je v životě zapotřebí.
Díky Vám.
Ebra
Vloženo 25. 01. 2010 v 15:32
Milá paní Pilzerová,
děkuji vám za milá slova. Vážím si toho, když si čtenář dá tu práci, že si najde moje stránky a napíše mi. Pozdravujte vašeho pejska :o)) Naše jorkšírky jsou již babičky, Mímě je 15 a Matyldě 13, v mrazu jen vyběhnou ven a potom se spokojeně vyvalují v pelíšku. Čivavka je dvouletý ďáblík a aby se v té zimě vylítala, jezdíme s ní do Hornbachu, kde neví jestli dřív mezi regály se dřevem nebo mezi koberce :o)) Mějte se moc pěkně. Ebra
Pilzerova
E-mail
Vloženo 25. 01. 2010 v 15:11
Vážená paní Brabcová, přes víkend jsem dočetla knížku Papoušek na smetaně a tak jsem se pobavila, že mi nevadily ani 20 stupňové mrazy za oknem, nemám ve zvyku reagovat tímto způsobem, ale ve Vašem případě jsem udělala vyjímku - bezva čtení a už se těším na Vaše další knihy. PS máme taky yorkšírka a v mnohém jsem ho poznávala - jmenuje se Rocky , hezký den

V Krnově 25.1.2010
Ebra
Vloženo 17. 12. 2009 v 12:53
Milá Lucie,
velice vám děkuji za hezkou zprávičku. V současné době pracuji na volném pokračování Papouška. Doufám, že si opět najde své čtenářky a že je bude bavit. Přeji vám nádherné Vánoce, klid, pohodu a hlavně zdraví pro vás a všechny vám milé. Ebra
Lucie S.
Vloženo 17. 12. 2009 v 11:34
Dobrý den, tak jsem tu znovu Podařilo se mi sehnat ještě knihu Papoušek na smetaně. A to je teprve něco Naposledy jsem se takhle nasmála asi při čtení knížky "Pan Kaplan má stále třídu rád."
Nedalo mi to a musím Vám ještě jednou vyjádřit obdiv a díky za Vaše knihy.
Postavu tatínka jsem si zamilovala a úplně ho vidím před sebou Některé pasáže s ním jsem si musela číst znovu a opakovaně se u nich královsky bavila ! Díky, krásné a pohodové Vánoce. Do nového roku hlavně hodně zdraví a další knihu Lucie.
Ebra
Vloženo 30. 11. 2009 v 18:45
Moc děkuji všem čtenářkám za milá slova. Musím prozradit, že to je benzín, na který můj tvůrčí "motor" jede. Jsem ráda, že vás moje knížky baví a všem vám přeji krásný předvánoční čas, zdraví, pohodu a dobrou náladu. Ebra
Lucie S.
Vloženo 30. 11. 2009 v 17:20
Dobrý den.
Nedávno jste mi zasílala Vaši poslední knihu, společně se Ženou s.r.o.
Děkuji, měla jsem je doma rychlostí blesku !
Obě mám přečtené a jdu Vám vyjádřit své sympatie. Náramně jsem se bavila, skvěle napsané a už putují ke kamarádkám - ať se taky pobaví Pište, pište, pište Těším se na další a jdu zkusit sehnat nějaké Vaše předchozí.
Krásně jsem se odreagovala a oddychla od každodenního běhání kolem dvou malých synů .. Více takových knih.
Děkuji a přeji Vám krásný adventní čas, mnoho inspirace a hlavně pevné zdraví.
Lucie S.
Dana Široká
E-mail
Vloženo 8. 11. 2009 v 17:59
Přiznávám, že příspěvky tady jsem si nepřečetla...asi bych se opakovala.Knihu Momentálně mladá jsem si zakoupila při odchodu z ordinace. S nemocenským lístkem a kupou receptů v ruce jsem zamířila do knihkupectví,abych si na příští dny, které jsem měla proležet v posteli a uzdravit se z hnusného nachlazení, pořídila příjemné a uklidňující čtení. TO že jsem se dusila smíchy tak, že i můj pes utíkal do bezpečí, a nemohla pro neovladatelný záchvat smíchu, který mi okamžitě způsoboval záchvat kašle, na knihu ani jen pohlédnout,dokud jsem se pořádně nenadechla a násilím nevytlačila živé představy popisovaného příběhu, TO Vám milá Evo dlouho nezapomenu! Moc pěkné a vtipné dílko se Vám povedlo a já moc děkuji a těším se na další!!!
Táňa Kubátová
Vloženo 3. 11. 2009 v 19:39
Milá Evo, knížka Momentálně mladá se Ti fakt moc povedla! Že ji chválím až dneska vůbec není tím, že bych ji nedočetla už včera v půl druhé v noci! Povedlo se Ti něco, z čeho sálají tuny pozitivní energie, ostatně jako z Tebe samotné. Při čtení jsem si uvědomila, jak moc člověk dává při psaní do té knížky ze sebe - úplně jsem Tě viděla, poznávala jsem Tvůj styl vyjadřování a Tvůj humor. Tahle knížka by se měla ordinovat jako životabudič pro všechny zapšklé, duchem staré, rezignované a vůbec nanicovaté, aby je trochu vzkřísila a nalila jim elánu do žil. Zkrátka je úžasná a já už se těším na další!
Pavla Šírková
E-mail
Vloženo 24. 04. 2009 v 21:53
Celý život čtu a už si vybírám, ale jak jsem se smála u papouška to se mi vážně dlouho nestalo.Na poslední stránce jsem pomalu brečela že končí a prosím o další. Teď se pustím do ženy s.r.o a potom si začnu mlsat papouška. Prosím pište a pište. Dík paní Brabcová- nashle Šírková
Pavla Šírková
E-mail
Vloženo 14. 03. 2009 v 18:53
Jsem nadšená z Vaší knihy, okamžitě sháním další.
Dík za to, že tak výborně píšete. Přeji Vám moc úspěchů.
Pavla Šírková (1955)
Škutova Renáta
E-mail
Vloženo 1. 07. 2008 v 15:27
PRAVĚ SE MI DOSTALA DO RUKOU VAŠE KNÍŽKA ŽENA S.R.O. A JE BEZVADNÁ,DOBŘE SE U NÍ BAVÍM.DOUFÁM,ŽE BRZY NAPÍŠETE NĚCO DALŠÍHO.S POZDRAVEM
Ebra
Vloženo 2. 03. 2008 v 21:54
Omlouvám se všem, kdo mi napsali milá slova do diskuse, že jsem na ně nereagovala. Vzniklo to spojením technika/já, ačkoliv nad každým novým kouskem v oblasti výočetní techniky střihám ušima, tohle mi nějak uteklo.Děkuji moc moc moc a budu se snažit, abych vám i nadále dokázala dělat radost. Ebra
Simona
Vloženo 5. 01. 2008 v 16:53
Zdravím, knihu Žena, s.r.o. jsem opravdu přečetla během dvou dnů. Jedním slovem úžasná! Jen tak dál
Kája
E-mail
Vloženo 27. 07. 2007 v 20:15
Knižku Žena s. r. o. jsem přečetla jedním dechem. Jste má oblíbená autorka. Nejvíce se mi líbí, že se při knížce zasměju,ale i trochu poučím a hlavně, že knížka nekončí vždy happy endem jak to bývá. Proste jste super spisovatelka
Dášik
E-mail
Vloženo 6. 07. 2007 v 14:51
Mě se také knížka Žena, s.r.o. líbila. Nenudila obsahem ani otřepanými historkami ze života. Četla se velmi lehce a v některých situacích jsem se poznávala Těším se na další román a zdravím též Vaše jorkšíry, taky mám doma jednoho.
ludmilka
E-mail
Vloženo 25. 05. 2007 v 15:31
Knížka Žena, s.r.o. se mi líbila, ač příliš romány pro ženy nečtu. Používáte zajímavá přirovnání, knížka není plytká a je taková řekla bych tragikomická. Zdraví Ludmila
Petra Nachtmanová
E-mail
Vloženo 25. 01. 2007 v 02:11
Ahoj Evi! Tak koukám jako blázen, už máš nové stránky! To je ale rychlost! Jsou moc pěkné, pěkňoučké! ahoj, ať se daří v psaní, těším se na Papouška!

Moje knížky jsou tu především

pro něžnější část lidstva a jejich cílem je čtenářky pobavit a připomenout jim,

že věk je jenom číslo, případně

pomluva či lež rodného listu,

a že sny jsou od toho, aby se plnily





 

JOUDAweb - autorka © Taťána Kubátová, e-mail:obchod@tkweb.cz, web: www.jouda.tkweb.cz            Aktualizováno: 22. 3. 2021